VideoCache

problem for redirector on ubuntu 8.04 + squid3

by Anonymous on 23 Jun 2009
squid3 -NCd10

2009/06/23 11:11:14| Starting Squid Cache version 3.0.STABLE1 for i486-pc-linux-gnu...
2009/06/23 11:11:14| Process ID 6448
2009/06/23 11:11:14| With 1024 file descriptors available
2009/06/23 11:11:14| Performing DNS Tests...
2009/06/23 11:11:14| Successful DNS name lookup tests...
2009/06/23 11:11:14| DNS Socket created at 0.0.0.0, port 40107, FD 5
2009/06/23 11:11:14| Adding nameserver 192.168.33.254 from /etc/resolv.conf
2009/06/23 11:11:14| Adding nameserver 190.220.26.161 from /etc/resolv.conf
2009/06/23 11:11:14| helperOpenServers: Starting 7 'python' processes
2009/06/23 11:11:14| Unlinkd pipe opened on FD 17
2009/06/23 11:11:14| Local cache digest enabled; rebuild/rewrite every 3600/3600 sec
2009/06/23 11:11:14| Swap maxSize 102400 KB, estimated 7876 objects
2009/06/23 11:11:14| Target number of buckets: 393
2009/06/23 11:11:14| Using 8192 Store buckets
2009/06/23 11:11:14| Max Mem  size: 8192 KB
2009/06/23 11:11:14| Max Swap size: 102400 KB
2009/06/23 11:11:14| Version 1 of swap file with LFS support detected...
2009/06/23 11:11:14| Rebuilding storage in /var/spool/squid3 (CLEAN)
2009/06/23 11:11:14| Using Least Load store dir selection
2009/06/23 11:11:14| Set Current Directory to /var/spool/squid3
2009/06/23 11:11:14| Loaded Icons.
2009/06/23 11:11:14| Accepting transparently proxied HTTP connections at 0.0.0.0, port 3128, FD 19.
2009/06/23 11:11:14| Accepting ICP messages at 0.0.0.0, port 3130, FD 20.
2009/06/23 11:11:14| HTCP Disabled.
2009/06/23 11:11:14| Ready to serve requests.
2009/06/23 11:11:14| Done reading /var/spool/squid3 swaplog (0 entries)
2009/06/23 11:11:14| Finished rebuilding storage from disk.
2009/06/23 11:11:14|         0 Entries scanned
2009/06/23 11:11:14|         0 Invalid entries.
2009/06/23 11:11:14|         0 With invalid flags.
2009/06/23 11:11:14|         0 Objects loaded.
2009/06/23 11:11:14|         0 Objects expired.
2009/06/23 11:11:14|         0 Objects cancelled.
2009/06/23 11:11:14|         0 Duplicate URLs purged.
2009/06/23 11:11:14|         0 Swapfile clashes avoided.
2009/06/23 11:11:14|   Took 0.02 seconds (  0.00 objects/sec).
2009/06/23 11:11:14| Beginning Validation Procedure
2009/06/23 11:11:14|   Completed Validation Procedure
2009/06/23 11:11:14|   Validated 25 Entries
2009/06/23 11:11:14|   store_swap_size = 0
2009/06/23 11:11:15| WARNING: redirector #1 (FD 6) exited
2009/06/23 11:11:15| WARNING: redirector #2 (FD 7) exited
2009/06/23 11:11:15| storeLateRelease: released 0 objects
2009/06/23 11:11:15| WARNING: redirector #3 (FD 8) exited
2009/06/23 11:11:15| WARNING: redirector #4 (FD 9) exited
2009/06/23 11:11:15| WARNING: redirector #5 (FD 10) exited
2009/06/23 11:11:15| Too few redirector processes are running
2009/06/23 11:11:15| storeDirWriteCleanLogs: Starting...
2009/06/23 11:11:15|   Finished.  Wrote 0 entries.
2009/06/23 11:11:15|   Took 0.00 seconds (  0.00 entries/sec).
FATAL: The redirector helpers are crashing too rapidly, need help!

Regards
Tomas Alvarez

4 Answers

by blake on 23 Jun 2009

Please try running videocache.py directly from the command line and post any errors you receive.

by Tomas Alvarez on 24 Jun 2009

./videocache.py from console no return error , and freezes the console without showing anything

by Anonymous on 23 Mar 2011

hi admin when i try to install videocache i get an error

root@proxy1:~/videocache-1.9.1# python2.6 setup.py install

Traceback (most recent call last):
  File "setup.py", line 396, in <module>
    main(root)
  File "setup.py", line 334, in main
    mainconf =  readMainConfig(readStartupConfig(config_file, root))
  File "/root/videocache-1.9.1/videocache/config.py", line 695, in readStartupConfig
    confpp_obj = ConfigPreProcessor(configfile)
  File "/root/videocache-1.9.1/videocache/parser.py", line 103, in "init"
    fo = self._pushfile( url )
  File "/root/videocache-1.9.1/videocache/parser.py", line 197, in _pushfile
    except urlgrabber.grabber.URLGrabError, e:
AttributeError: 'module' object has no attribute 'grabber'

what is the problem

by Kulbir Saini on 29 Mar 2011

Hi!

Version 1.9.1 is really really old and is not supported anymore. Please upgrade to the latest version.

Thank You!

You need to sign in. Please sign in to add answer to this question.