VideoCache

The video is no longer available

by Anonymous on 2 Apr 2009

Hi videocache

Finally i'm cachin videos from my network, but I got a problem when I request a video from cache it shows "The video is no longer available" as you said it is web server problem, becauze I cant see http://10.10.0.14/videocache from my web browser
HERE IS MY /etc/videocache.conf http://pastebin.com/m84e04a
Can you tell me what's wrong with my web server (apache2)

Thanks Very Much!
Bedri

7 Answers

by Kulbir Saini on 2 Apr 2009

Bedri,

Is there a file /etc/httpd/conf.d/videocache.conf ?

Please mention your OS and other system details.

Thank You!

by vaylane on 2 Apr 2009

Also make sure your apache is running ok. If you type http://10.10.10.14/ you should get the "It Works!" html page of apache. If you dont see that, then your apache hasnt been configured correctly.

If thats ok then just make a symbolic link of your videocache directory within your htdocs dir (mine is at /var/www/htdocs/)

Cheers,

by invisible on 3 Apr 2009

Hi there!

thanks for the reply

Im using openSuse 10.1 + squid 2.7 + videocache 1.9 + apache 2.2
and i have the file in /etc/httpd/conf.d/videocache.conf

I have access to my webserver directory i see the index page "It Works" but when i try http://10.10.0.14/videocache it says "Object not found!"

Thanks!

by Kulbir Saini on 3 Apr 2009

Anon,

Did you restart Apache after installing videocache? Paste your /etc/httpd/conf.d/videocache.conf file at http://pastebin.com/ .

Thank You!

by invisible on 3 Apr 2009

here is my /etc/httpd/conf.d/videocache.conf

http://pastebin.com/m1d505fd8

thanks!

by vaylane on 3 Apr 2009

Just make the a symbolic link that will point /videocache/ directory within your html folder.

by invisible on 3 Apr 2009

hi Admin & Vaylane

I solved the problem as you said Vaylane
i just added the line at /etc/apache2/httpd.conf
Include /etc/httpd/conf.d/videocache.conf

BUT I HAVE ANOTHER BIG PROBLEM !!!!

The videos that are served from cache are playing abnormaly very fast (i dont say LOADING but PLAYING)
ex from 10sec it goes 18sec

ANY IDEA FOR THIS

THANKS A LOT
BEDRI

You need to sign in. Please sign in to add answer to this question.